Er zijn veel mensen die eerder negatief dan positief zijn. Dit kan te maken hebben met een te laag zelfbeeld die ze hebben, maar het kan ook veel onderliggende problemen hebben. Veel mensen die negatief zijn, hebben het gevoel dat ze het kortste eind hebben in het leven, maar het is gewoon niet waar. Als je een negatief persoon bent, trek je alleen negativiteit aan. Je moet er rekening mee houden dat je houding het soort leven dat je hebt voorspelt. Wees er bewust van dat er in je leven hoogte- en dieptepunten zullen zijn. Iedereen heeft zowel goede als slechte tijden, maar het is het feit dat sommige mensen niet toestaan ​​dat de negatieven hen beïnvloeden en dat een verschil maakt. Je zult jezelf moeten ontdoen van de negatieve gedachten en negatieve energie om iets positiefs van je leven te maken.

De eerste stap om van de negatieve gedachten af ​​te komen, is naar jezelf te kijken. Hiervoor moet je diep graven. Je maakt een lijst maken met dingen die je over jezelf ziet. Als je een negatieve kwaliteit vermeldt, moet je een positief aspect vermelden. Al snel zul je merken dat je positieve lijst blijft groeien. Het is erg belangrijk dat je nadenkt over zaken als jouw capaciteiten en ook jouw persoonlijkheidskenmerken. Je bent niet alleen goed in hardlopen, maar je bent ook een warm en vriendelijk persoon. Dit is slechts één van de vele voorbeelden die gebruikt kunnen worden.

En als je echt een verschil wilt maken in de manier waarop je jezelf ziet, dan is de volgende stap je negatieve manieren veranderen. Een paar ideeën bevatten iets dat een negatieve pot wordt genoemd. Als je iets negatiefs denkt of zegt, moet je wat geld in de pot doen. Je zult ook merken dat je voor elke positieve dag die je hebt iets uit de positieve pot haalt (bij voorkeur een snoepje of iets anders lekkers). Dit zal je helpen om de negatieve energie weg te vagen.

Je zult ook ontdekken dat er veel manieren zijn waarop je je negatieve gedachten en energieën kunt vervangen door positieve. Je zult merken dat je niet alleen je gezondheid kunt verbeteren met dingen als de pot theorie, maar dat je ook een deel van je negatieve energie kunt loslaten en vervangen door positieve energie. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vreugde. Ook zijn er kruiden mogelijkheden die hier heel goed in kunnen ondersteunen. Denk aan bijvoorbeeld de Bach bloesems of een Sint Janskruid.

Houd er rekening mee dat je jezelf zo positief mogelijk wilt houden. Zorg dan ook dat jouw lichaamsverwerking op een gezonde manier gehouden wordt. Dit is een goed moment om te vermelden dat je goed voor jouw gezondheid moet zorgen door goed te slapen, goed te eten en regelmatig te bewegen. Je zult merken dat goed voor jezelf zorgen niet alleen draait om goed slapen, gezond eten en meer bewegen, maar gun jezelf een jaarlijkse check. Neem hier de tijd voor. Hoe gaat het dus lichamelijk maar ook mentaal. En hoe gaat het met het voelen. Voel je alles vanuit je hart of ben je nog veel te veel bezig in je hoofd. Als je hier moeite mee hebt is het heel wijs om te informeren hoe ik jou hier bij kan helpen.

Ten slotte dien je ook te overwegen wat het beste voor jouw is. In plaats van jezelf toe te staan ​​je vast te houden aan de dingen die het beste voor je zijn, kun je een aantal van je eigen verwachtingen overzien. Je wilt ervoor zorgen dat je, je concentreert op jouw behoeften en wensen in plaats van op wat anderen denken dat jij nodig hebt of wilt. 2022 is het moment om met jezelf bezig te gaan. Met de extreme maatregelen en veranderingen in het leven is het logisch dat deze gevoelens vaker zijn gaan optreden. Maar waarom er mee blijven lopen als je er wat aan kan veranderen.