Het is erg belangrijk in deze tijd om goed op jouw gezondheid te letten. Of je nu wel of niet gevaccineerd bent voor corona dan is het voor beide situaties nog steeds heel belangrijk om gezond te leven. Wat de definitie van gezond is zijn de meningen nog altijd over verdeeld, maar de basis bestaat uit:

 • Gezond eten betekent eet het liefste met de seizoenen mee. Er zitten namelijk veel vitamine en mineralen in groente die bewust uit dat seizoen komen die je dan nodig hebt.
 • Eet voldoende fruit. Minimaal 2 stuks fruit per dag. Denk aan de vitamine die hier in zitten. waarom dit erg belangrijk is voor je gezondheid ga ik later in dit stuk nog uitgebreid op in.
 • Geef je immuun systeem een boost. Door aanvulling van specifieke vitaminen en mineralen ondersteun je op natuurlijke wijze jouw lichaam om sterker te worden.
 • Buitenlucht. Vergeet niet dat dit een enorme positieve reactie heeft op de lichamelijke en mentale gezondheid.
 • Sporten. Je gezondheid is niet alleen maar wat je eet of wat je voor aanvulling op je lichaam doet. Gezondheid houd je ook in peil door goed te sporten. Door fit te zijn is de kans op ziekte veel kleiner dan dat je een ongezonde BMI hebt.
 • Ademhalingsoefeningen. We kennen allemaal wel Wim Hof. Voor een prikkie kan je zijn app downloaden met begeleide ademhalingsoefeningen en online cursussen.
 • Koud douchen hoort daar ook bij. De kracht van koudetraining zou iedereen moeten willen integreren in zijn leven om te zorgen voor ons immuunsysteem. Of je nou koud doucht, elke dag of elke week in de plomp springt. Als je het maar doet.
 • Drink voldoende water. Minimaal 2 liter per dag.

Als je wel een coronavaccin of booster hebt gehad, is het verstandig om na te gaan wat voor jou van belang is om je gezondheid te vergroten. Ongeacht je voor of tegen de vaccinatie bent, de eerste prik of al meerdere boosters hebt gehad of niks. Dit is voor iedereen belangrijk.

Ik schrijf dit omdat ik meer en meer hoor in mijn omgeving over complicaties en vaccinatieschade. Ik geloof dat dit voorkomen kan worden en dat jij  kan ondersteunen om bepaalde stoffen minder agressief in jouw lichaam te laten reageren. Niet iedereen heeft last van vaccinatie-bijwerkingen. Maar niet geschoten altijd mis, dus zorg goed voor jezelf!

Hier onder heb ik een aantal supplementen, kruiden, vitaminen en mineralen beschreven die enorm ondersteunend zijn voor jouw gezondheid. Ook leg ik de werking uit zodat je zelf een beetje inzicht krijgt waarom het verstandig is deze ondersteuning te nemen.

De adviezen die ik beschreven heb, werken voornamelijk op de grafeenoxide en op de spike-eiwitten die zich in de vaccinatie bevinden.

Grafeenoxide is een giftige chemische stof die trombose en bloedklonters kan veroorzaken. Ook kan het immuunsysteem ondermijnen en zal het kunnen leiden tot een cytokinestorm. Wanneer dit gebeurt komen er in korte tijd veel cytokine vrij, dit zijn ontstekingseiwitten en zal dit leiden tot orgaan falen. Wat uiteindelijk tot de dood kan leiden. Grafeenoxide kan zich opstapelen in de longen en leiden tot een dubbele longontsteking. Ook kan het een grafeenoxide vergiftiging veroorzaken die zorgt voor een metaalachtige smaak in je mond en verlies van smaak en geur.  Wanneer de grafeenoxide in de bloedbaan terecht komt, daarna de lichaamscellen binnendringt is er een kans dat de cellen hierna afsterven. Dus het is noodzaak om goed na te gaan wat nou echt belangrijk is voor het lichaam en hoe jij voor jezelf kan zorgen.

N- Acetyil Cysteine  word verkocht onder NAC

Dit is een lichaamseigen antioxidant waarvan het gebruik in capsulevorm wordt aanbevolen. Het zorgt er voor dat je, je lichaam ontgift van grafeenoxide.

Quercetine

Dit is een potente flavonoïde, die voorkomt dat de spike-eiwitten zich binden aan lichaamscellen in het gehele lichaam.

Zink

Dit is onderdeel van vele enzymen in het lichaam. Enzymen zijn stoffen die nodig zijn om processen in het lichaam mogelijk te maken. Zink zorgt voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel, de stofwisseling en een goede werking van het afweer- en immuunsysteem.

Astaxanthine

Astaxanthine is meer dan een antioxidant: het heeft onder meer een ontstekingsremmende en afweer-versterkende werking

Mariadistel

Is een heel sterk kruid die op de lever werkt. Wanneer er schadelijke stoffen in het lichaam komen en hierdoor de lever beschadigen evenals andere organen kan Mariadistel deze weer activeren en aanzetten de stoffen uit te werken. Maria is ook een heel die werken kruid op het hart en de bloedsomloop. Zuiverend, circulatie bevorderend en stimuleert de bloedaanmaak.

Goudsbloem

Een waanzinnige plant. Die enorm veel bijzondere eigenschappen heeft. Maar in dit geval zorgt het dat het bloed gezuiverd wordt. Dit wil je namelijk ook omdat je de afvalstoffen uit je lichaam wil werken. Ze reinigt de lever. Werkt enorm ontstekingsremmend. Het werkt zeer antibacterieel in het lichaam. Ondersteunt het lichaam om via de lever het bloed te zuiveren en deze dan uit te werken.

Den

De grove den is een veel besproken boom. Dit komt omdat het een heel krachtige werking heeft op de luchtwegen. Wanneer er in het weefsel een ontsteking is ontstaan zorgt de Den voor een ontstekingsremmende werking, dat het slijm in weer los komt en een enorm goede ontsmetter is. Maar ook intens op het zuiveren van het bloed berust is. Door de samenwerking van de looistoffen en de glycosiden zorgt het dat het bloed gezuiverd wordt van de grafeenoxide die je er niet in wilt hebben. Deze (kunnen ) veroorzaken bijvoorbeeld klonteringen waardoor er propjes in hart of hersenen kunnen ontstaan.

Zonnehoed

Echte goede Zonnehoed bezit de eigenschappen dat het enorm de weerstand verhoogd. Wanneer je door beschadiging van je immuunsysteem een tekort krijgt in je vitamine en mineralen is het noodzaak dat je deze aanvult. Zonnehoed doet dit op een hele sterke manier, het maakt weerbaar tegen virussen, bacteriën en schimmels. Het bezit alle eigenschappen en mineralen om jou te boosten op een natuurlijke manier. Ook werkt de zonnehoed als een reiniger van de lymfe en het bloed en  bevordert het de doorstroming.

Pepermunt

Iedereen kent pepermunt wel, een mooi groen met paars blad dat heel fris en geurig ruikt. Pepermunt heeft de kracht dat het op je bloed werkt en diep op het zenuwstelsel. Werkt ontstekingsremmend en wanneer het zenuwstelsel te overprikkeld is zorgt het voor een kalmerende werking. De etherische olie werken desinfecterend, de looistoffen reinigen, bittersoffen zetten de maagsappen aan waardoor de juiste voedingstoffen opgenomen worden en afvalstoffen afgevoerd. 

Vitamine B heb je nodig voor je bloedaanmaak, de witte en rode bloedcellen.En voor een goede werking van je immuunsysteem.

Propolis

De kracht vanuit de bijen. Propolis is hars van schors en bladknoppen die bijen gebruiken om bijvoorbeeld hun kast dicht te kitten. Het is enorm antibacterieel, ontstekingsremmend, wond-genezend en pijnstillend. Maar het aller belangrijkste waar je jouw ondersteuning voor nodig hebt, is dat propolis extreem krachtig op het immuunsysteem werkt. Door deze zo te ondersteunen zet je je immuunsysteem aan om alle verkeerde stoffen in je lichaam te herkennen, aanpakken en op te ruimen Jaren worden er al studies naar propolis gedaan, onderzoeken, en elke keer ontdekken ze weer nieuwe indrukwekkende werkingen en geheimen van propolis.

Bio Cistus incanus

Cistusroos is een thee soort die wetenschappelijk onderzocht is en bewezen dat het zich hecht aan de uitstulpingen van de spike eiwitten. Zodat deze zich niet meer kunnen hechten aan de goede cellen waardoor ze niet meer door kunnen transformeren. Ook zorgt het voor een goede afvoer van de afvalstoffen, heeft het een beschermende werking bij hart en vaatziekten, diabetes en zelfs kanker.

Vitamine D

Vitamine D zorgt samen met calcium voor sterke botten Het is de bouwsteen van je bot-stofwisseling.

vitamine D beïnvloedt de spierfunctie. Een tekort kan gepaard gaan met spierzwakte en spierkrampen. Ook speelt het een belangrijke rol in het immuunsysteem, oftewel de weerstand. De omzetting naar de actieve vorm van vitamine D in de witte bloedcellen zorgt voor zogenaamde ‘cellulaire immuniteit’. Dit proces wordt in werking gezet door het stimuleren van de productie van een antimicrobieel eiwit, dat bacteriën onschadelijk maakt. Hierdoor kan voorkomen worden dat je ziek wordt.

Er zijn verbanden getoond in hersenen waarin een lagere vitamine D zit een duidelijke achteruitgang in de hersenfunctie tonen. Meerdere onderzoeken laten zien dat een vitamine D-tekort het serotoninegehalte kan verlagen. Een serotoninetekort wordt in verband gebracht met het ontstaan van verschillende vormen van depressie. Mensen met voldoende vitamine D in het bloed hebben minder vaak depressieve gevoelens.

Door de regulering van de cel differentiatie ( is een proces waarbij uit betrekkelijk eenvoudige cellen, nieuwe cellen met zeer specifieke functies voortkomen) en cel proliferatie (betekent simpelweg ‘celgroei’, dus dat cellen zich delen en vermeerderen) heeft vitamine D een preventief effect op kanker. Verschillende soorten kanker beginnen met een ontsteking en vitamine D speelt een rol bij het remmen van ontstekingen.

Vitamine C

heeft een functie als antioxidant in het lichaam en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand. Ook zorgt het er voor dat de rode bloedlichaampjes worden aangezet tot voldoende zuurstofafgifte in het bloed.

Melatonine

Melatonine is een stof die ons dag en nacht ritme reguleert. Het wordt aangemaakt in de pijnappelklier die zich in ons hoofd bevind. Doordat er een mogelijkheid van verkalking van de pijnappelklier plaats kan vinden die veroorzaakt word door de grafeenoxide, kan er een verstoring plaats vinden in diverse onderdelen van het lichaam zoals;

 • centraal zenuwstelsel
 • maag-darmstelsel
 • cellen van het afweersysteem
 • hart- en vaatstelsel

Wanneer de melatonine verstoring op deze vlakken plaats vinden zal er een algehele verstoring plaats gaan vinden in het lichaam. Op den duur zal de slapeloosheid ook toe gaan treden of de vermoeidheid door geen goede nachtrust. Dit heef enorme consequenties op lichamelijk en mentaal vlak.

Conclusie

Conclusie van het hele verhaal; reinig je lichaam met de juiste ondersteuning vanuit de natuur. Filter je bloed, sterk je bloedvaten en zorg dat er geen stolsels kunnen ontstaan in het bloed.

Nu heb je kunnen lezen wat je allemaal kan doen om jezelf te ondersteunen bij het uitwerken van de grafeenoxide. Belangrijk is dat je wel de juiste dosering doet, en ook alle supplementen en kruiden op een juiste manier gebruikt. Zo kan je er zelf voor zorgen of voorkomen dat er klonteringen kunnen ontstaan die in alle waarschijnlijkheid kunnen ontstaan door deze niet lichaamseigen stoffen die gepaard gaan met de bestanddelen van de vaccinatie.

Er zijn veel meer kruiden die hierbij enorm kunnen ondersteunen. Wees er bewust van dat gebruik zonder kennis ook schadelijk kan zijn. Ook al zijn het natuurproducten betekent het niet dat het voor bepaalde mensen niet gevaarlijk kan zijn. Ook is de juiste dosering van belang. Te laag werkt mild maar een te hoge dosering kan weer risico’s met zich mee brengen. Voor de juiste dosering en samenstelling kan je navraag doen bij mij d.m.v. een gewoon consult of een S.O.S consult.

Blijf in ieder geval nooit lopen met je klachten, wat die ook zijn! En wil je je gezondheid sowieso een échte boost geven, dan hoor ik graag van je!