Tijdens een van mijn Crossfit avonturen een blessure opgelopen aan mijn knieën. Eerste wat in mij opkwam ‘SPORT BALSEM’ pijn stillen, kalmeren en ontsteking remmen. Geen pijn bij opstaan, lopen of bewegen. De diepwerkende balsem geeft een enorme verlichting van de kwaal en helpt echt bij het normaal functioneren.

Doordat ik lang onderzoek heb gedaan welke planten en inhoudsstoffen zo belangrijk zijn bij deze dergelijke blessures wits ik dat ik dit moest gaan smeren.

Nou belde mijn broer een aantal dagen later met de mededeling dat hij naar het ziekenhuid moest voor een onderzoek aan zijn knieën. Na inspanning kreeg hij een enorm opgezwollen knie en hij had zo verschrikkelijk veel pijn dat hij niet normaalmeer kon functioneren.

Ik dacht ‘Goh, wat toevallig’ waarna ik hem vertelde dat ik een waanzinnige BALSEM gemaakt had die hij maar even moest uitproberen. Ik kon het die middag wel bij hem langs brengen.

Zo gezegd, zo gedaan.

Die avond een bericht van hem. Hoe fjin het voelde na dat hij de BALSEM gebruikt had. De pijn werd direct minder en zwelling nam af. Hij begreep niet dat dit niet eerder op de markt gebracht is omdat het zo’n intense en diepe werking heeft.

Een kleine actie kan je dag veranderen
Deze dag kan je week veranderen
Deze week kan je maand veranderen
Deze maand kan je jaar veranderen

Hij heeft nu standaard een pot in huis en wanneer deze op raakt hoor ik tijdig dat hij weer een nieuwe nodig heeft.

Mijn lieve schoonzus kwam laatst een nieuwe pot halen met de mededeling ‘Oh je broer is echt dol op de BALSEM’ Smeert direct als hij er last van heeft en echt het werkt zo goed.

Dat is waarom ik zo veel tijd steek in het onderzoeken, wat echt de beste planten zijn die ik moet gebruiken, om het beste product te kunnen ontwikkelen. Ik maak het namelijk niet alleen voor mijzelf. Maar help een ieder die het nodig heeft op een bewuste en natuurlijke manier geholpen te worden.

Soms denk je dat je moet dealen met de pijn die je hebt. Wees er bewust van dat dit niet zo is. Vaak is er een mogelijkheid of oplossing om je pijn te verzachten of zelfs te verhelpen.

Accepteer het niet zomaar. Er is namelijk een oplossing voor iedereen.