Relatiecoaching

Ben je op zoek naar een betere verbinding in je relaties? Voel je je vastlopen in communicatieproblemen en conflicten? Bij LOT staan ik klaar om je te begeleiden op de weg naar gezonde en voldoening gevende relaties.

Relaties vormen de kern van ons leven. Of het nu gaat om romantische partners, familieleden, vrienden of collega’s, de kwaliteit van onze relaties heeft een enorme impact op ons welzijn en geluk. Als relatiecoach begrijp ik de complexiteit van menselijke interacties en bied ik persoonlijke begeleiding op maat om positieve verandering te stimuleren.

Ik geloof in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin je openlijk kunt praten over je uitdagingen en verlangens. Ik luister actief naar je verhaal en werk samen met jou om inzicht te krijgen in de dynamiek van je relaties. Of je nu worstelt met communicatieproblemen, vertrouwenskwesties, conflicten of een algemene behoefte hebt aan groei en verbinding, ik bied de tools en strategieën die nodig zijn om positieve veranderingen aan te brengen.

Onze relatiecoachingsessies zijn gebaseerd op bewezen methoden en technieken, maar pas ze altijd aan jouw unieke situatie en behoeften aan. Ik help je om beter te begrijpen wat er speelt in je relaties, om effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen en om gezonde grenzen te stellen. Daarnaast leer ik je hoe je conflicten kunt omzetten in kansen voor groei en begrip.

Mijn missie is om jou te ondersteunen bij het creëren van duurzame en bevredigende relaties. Ik streef ernaar om je te helpen meer harmonie, liefde en verbondenheid te ervaren, niet alleen in je huidige relaties, maar ook in toekomstige interacties.

Neem vandaag nog de eerste stap naar positieve verandering in je relaties. Maak een afspraak voor een vertrouwelijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we ontdekken hoe ik je kan helpen om de relatie te creëren die je verdient.

Investeer in je relaties en investeer in jezelf. Neem contact op en start je reis naar gezonde en voldoeninggevende relaties vandaag nog!

Waarom naar een relatiecoach gaan

Mensen zoeken om verschillende redenen de hulp van een relatiecoach. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om met een relatiecoach te werken:

1. Communicatie verbeteren: Communicatie is de basis van elke gezonde relatie. Een relatiecoach kan individuen en koppels helpen effectiever te communiceren, hun behoeften en verlangens te uiten en conflicten op een constructieve en respectvolle manier op te lossen.

2. Verhoog intimiteit: intimiteit is essentieel voor elke succesvolle relatie. Een relatiecoach kan koppels helpen manieren te ontdekken om hun emotionele en fysieke band te verdiepen, inclusief leren om kwetsbaarheid te uiten en actief luisteren te oefenen.

3. Navigeer door grote levensveranderingen: Grote levensveranderingen, zoals huwelijk, ouderschap of pensionering, kunnen een relatie onder druk zetten. Een relatiecoach kan koppels helpen bij het navigeren door deze veranderingen, zich aanpassen aan nieuwe rollen en verantwoordelijkheden en een sterke en gezonde relatie onderhouden.

4. Zelfrespect opbouwen: een laag zelfbeeld kan van invloed zijn op de manier waarop we in relaties verschijnen. Een relatiecoach kan mensen helpen om zelfvertrouwen op te bouwen, gezonde grenzen te ontwikkelen en te leren voor zichzelf op te komen in een relatie.

5. Relatie-uitdagingen overwinnen: Elke relatie staat voor uitdagingen. Een relatiecoach kan paren helpen om uitdagingen zoals ontrouw, vertrouwensproblemen of communicatiestoringen te identificeren en te overwinnen.

Over het algemeen kan het werken met een relatiecoach individuen en koppels helpen de kwaliteit van hun relaties te verbeteren, hun band te verdiepen en een meer bevredigend en zinvol leven te creëren.

   INDIVIDU

1 sessie van 60 min.

 50,00 incl. btw

6 maanden traject
12 sessies van 60 min.

 549,00 incl. btw

  KOPPEL

1 sessie van 60 min.

 100,00 incl. btw

6 maanden traject
12 sessies van 60 min.
+ 2 individuele sessies van 60 min.

 1.199,00 incl. btw

Afspraak annuleren
Heeft u een afspraak gemaakt voor een consult en kunt u deze niet nakomen, dan dient u deze afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen (per mail). Als u de afspraak niet op tijd heeft geannuleerd of verzet, dan worden de kosten in rekening gebracht.

Lot in jouw handen

Lotte Brunia Hugen
Flansum 3
9012 DC Raerd

+31 (0)6 83798966

lot@jouwhanden.nl

KVK 84359927