Reviews

“Zowel voor onze dochter van 2 jaar als voor mijzelf vraag ik Lotte geregeld om advies. Zo heeft onze dochter heel veel baat gehad bij de kamillie olie tegen krentenbaard (binnen een dag was het al rustiger) en gebruiken wij dit nog steeds om haar huid rustig te houden. Voor mijzelf heb ik Lotte gevraagd om eens mee te kijken naar mijn allergieën, ik reageerde sterk op pollen. Door de juiste producten te gebruiken heb ik hier nu veel minder last van. Als ik Lotte vraag om advies brengt ze haar kennis over op mij, dat vind ik enorm prettig. Op deze manier weet ik ook precies waarom en wat voor product wij precies gebruiken en dat vind ik prettig. Kortom wij zijn erg blij met Lotte!”

Vivianne van H.

“Door mijn avontuur aan Kamp van Koningsbrugge had ik last van gewrichtspijn. Niet zo gek als je bedenkt wat we allemaal hebben moeten doen. Mijn lichaam heeft echt tijd nodig gehad om te herstellen. Maar ook de supplementen, tincturen, thee en adviezen van Lotte hebben mij enorm geholpen het herstelproces te versnellen met als resultaat dat ik nu nergens meer last van heb. Het advies van Lotte en haar doortastendheid in wat er nodig zou zijn voor optimaal herstel was heel fijn. Binnen no time was ik weer de oude en spring ik elke ochtend weer uit bed. Haar kruidenwijsheid is doelgericht en op maat gemaakt, dus ik weet waar ik in vervolg altijd aanklop!”

Agavni J.

“Lotte heeft mij super goed geholpen met meerdere problemen. Lotte probeert van alles op mij. Zo heeft ze met een hele fijne zalf mijn gordelroos verholpen. En daarnaast werkt haar sportbalsem super! Tijdens de trainingen voor kamp van Koningsbrugge had ik soms last van erge spierpijn. Met de spierbalsem voelde ik me de volgende dag een stuk beter!”

Jaring B.

Voor mijn weerstand heb ik van Lotte de Echinacea druppels gekregen. Het helpt mijn weerstand te verbeteren en zo word ik minder snel en minder vaak verkouden. Ook gebruik ik heel vaak haar verkoudheidolie. Wanneer ik ook maar een beetje een snotneus krijg gebruik ik deze olie. Het helpt tegen een verstopte neus en zo hoop ik oorpijn te voorkomen. Ook gebruik ik haar neusstick. Je kunt hierbij zelf een geur kiezen die bij jou past. De stick helpt ook tegen een verstopte neus en het is fijn dat je hem de hele dag mee kunt nemen. Wanneer ik dan toch oorpijn krijg gebruik ik haar haar toorts olie. Door deze olie in mijn oor te druppelen word de pijn minder. Deze olie kun je ook gebruiken wanneer je buisjes hebt. Dit vind ik erg fijn, omdat je vele verdovende druppels van de huisarts niet bij buisjes kan gebruiken. Door haar wondermiddelen heb ik bij een verkoudheid oorpijn en dus een oorontsteking kunnen voorkomen. Ik vind het erg fijn dat de meeste producten die ik van haar gebruik kan gebruiken wanneer ik wil en hoelang nodig is.

Riemy R.

Praktijk LOT voelt voor mij alsof de krachtige, bezielde kennis uit de natuur van vroeger, een sprong heeft gemaakt naar deze tijd! Ik gebruik de spierbalsem van Lot en ruik (als leek) een aantal planten en kruiden die erin verwerkt zijn. Het is een heerlijk smeersel die je diep in de spier voelt binnentrekken. De werking is vrij lang voelbaar en de spier kan zich meer ontspannen. Ik heb de luxe mijn bestelling op te kunnen halen en loop dan zomers ook nog eens door een prachtige verwilderde tuin van kruiden en planten waarvan de krachtige energie voelbaar is. Ik weet het, het klinkt bijna ‘to good to be true’ , maar ben echt blij met dit product, rechtstreeks uit de natuur en blij met de Middeleeuwse kennis van mijn Friese heks Lotte!

Anna-rixt

Lot in jouw handen

Lotte Brunia Hugen
Flansum 3
9012 DC Raerd

+31 (0)6 83798966

lot@jouwhanden.nl

KVK 84359927