Kickboksen en Crossfit zijn de sporten waar ik mijn energie, buiten alle andere werkzaamheden, gezin en overige verplichtingen, in kwijt kan.

Sporten geeft energie en zorgt voor ruimte in mijn hoofd. Dus doe dit ook vol overgave samen met mijn lieve man. 

Nou begon er laatst een zeurende pijn in mijn schouder te ontstaan. Deze pijn herken ik meteen. Enkele jaren geleden kampte ik met mijn slijmbeurs. Dus mijn alarmbellen gingen meteen af.

Door de intensiteit van sporten, begon het gevoel steeds heftiger te worden. Na inspanning of tijdens begon de zeurende pijn en werd alleen maar erger. Als ik daarna in de ontspanning wilde werd de pijn nog erger en ging echt over. Bij mij was het de druppel die de emmer deed overlopen, als ik ging slapen en sliep op mijn zij (die desbetreffende schouder) ik s’nachts wakker werd omdat mijn schouder verschrikkelijk veel pijn deed.

Waarom doe je zo je best om er bij te horen
Terwijl je geboren bent om op te vallen

Dus eerste stappen om te zetten, rust/minder belasten. Geen BH bandje over die schouder. Hierdoor creëer je onnodige spanning wat er voor zorgt dat de pijn vererger. En ik heb een hele mooie kalmerende, pijnstillende en ontstekingsremmende balsem ontwikkelt die er voor zorgt dat wanneer je deze opsmeert de pijn binnen 10 minuten minder wordt en ook nog van nature ontstekingsremmend werkt.

Na sporten, inspanning of wanneer ik er last van heb smeer ik de balsem op. Hierdoor kan ik weer normaal functioneren en ontspannen daar als het nodig is. Want niet kunnen ontspannen zorgt voor verkramping op een veel groter gebied. Dan ga je last van je nek/rug en andere arm krijgen. Uiteindelijk mond dit uit tot hoofdpijn en zal deze steeds erger worden.

Dit wil ik voorkomen en met deze wetenschap enorm gelukkig met de zorgvuldig samengestelde Sport balsem. Met allemaal producten vanuit de natuur die het herstel proces enorm ondersteunen.