Bij besteding van €25,- of meer de Lot Tote Bag voor €6,70 i.p.v. €12,70. Code = #lotbag

Verkoudheid, snot en een loopneus

Het is weer januari, de maand dat iedereen wel weer een keer last krijg van een heerlijke loopneus of goede verkoudheid.

Zoals vele kwalen kan je hier heel goed, vanuit de natuurgeneeskunde jezelf ondersteunen met diverse producten. Maar zorg er voor dat je na de drukke december maand eerst een aantal dingen al standaard doet.

Allereerst, boost je weerstand. Neem tincturen of een thee met veel mineralen en vitamine. Denk aan bijvoorbeeld een Heermoes.

Ga naar buiten, neem die frisse lucht. Ga wandelen door het bos of op het strand. Eet gezond. Veel groente, kijk naar seizoen groente. Deze groeien niet voor niets in dit seizoen. Zij bezitten vanuit de basis al een groot deel van de juiste vitamine en mineralen die jou ondersteunen in de winter.

Ook kan je met een mooie LOT verkoudheidolie je holten insmeren zodat deze het slijm los kunnen laten die opgehoopt zitten. Het ondersteund het opruimproces en begeleid je verkoudheid.

Stomen of een neusstick om dat slijm mooi los te krijgen. Je kan een balsem op je borstkas smeren en op je rug voor het slapen gaan. Maar vergeet vooral die doorgesneden ui naast je bed niet. Dit geeft de ademruimte als je gaat slapen. Bij jong en oud.

Vergeet je ook niet jouw vitamine C en D niet. Niet te laag en zorg er voor dat je goeie producten neemt. Anders is het zonde van je portemonnee en zonde van je tijd.

Onze decembermaand was zeker vol lekkernij en geneugten dus voor ons is de start van het nieuwe jaar zeker vol ondersteuning. Mijn man en ik nemen extra vitamine, magnesium, theeen met de extra ondersteuning, hebben beide een eigen neusstick, smeren heerlijk met die zalige olie en slapen in de buitenlucht. Wij hebben altijd het raam open. Frisse lucht in de slaapkamer is een must.

Frisse buitenwateren, zwemmen of dippen. De boos van de kou activeert enorm je bloedsomloop. Wandelen in de natuur geeft rust in je hoofd maar is ook openend voor je borstkast. Ook eten wij veel seizoengroenten. Koken elke avond een hele bewuste gezonde maaltijd van het vlees van onze Biologisch-dynamische koeien met daarbij weer mooie kruiden om onze organen zoals lever en pancreas te ondersteunen.

Wil jij zeker een top start maken, kan ik jou daar bij helpen. Ik stel samen wat jou het beste kan helpen zodat jij helemaal op de juiste manier jouw jaar begint.

Liefde vanuit de natuur met liefde voor jezelf

Andere artikelen…

Zelfvertrouwen op jonge leeftijd

Zelfvertrouwen op jonge leeftijd

Zelfvertrouwen is een uitstekende eigenschap die een kind van jongs af aan kan helpen slagen.  Het bijbrengen van zelfvertrouwen op jonge leeftijd...

Lees meer
Astma

Astma

Bij een astma aanval zijn de kleine luchtwegen aangedaan en vernauwd door verkramping en taai slijm. Het kan zeer plotseling ontstaan en dan...

Lees meer
Zelfvertrouwen opbouwen

Zelfvertrouwen opbouwen

Leer jezelf te accepteren De allereerste stap is om jezelf te accepteren – liefdevol. Geen mens in de wereld is perfect, dus waarom ga je je druk...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *